Kanapē maizītes – glīts našķis svētku galdā

Pagatavosim, piegādāsim un apkalposim.

Kanapē maizītes ir maza izmēra, gardas un glīti noformētas – tieši piemērotas, lai rotātu svētku galdu un mazinātu pirmo izsalkumu, turklāt tās bieži ir kumosa lielumā, tādēļ viegli paņemamas un uzreiz arī notiesājamas.

Kanapē uzkodas ballītei ar piegādi Rīgā

Kanapē maizītes pēc pasūtījuma

Pasūtīt kanapē maizītes

Kanapē maizītes pasūtīšana

Pasūtīt Kanapē Maizītes Zvani +371 61301337

Kanapē maizītes ikvienai gaumei

 

Kanapē maizītes Jūsu Svētku galdam.

Kanapē maizītes ir lieliska izvēle uzkodu galdam. Tās parasti ir miniatūras un skaisti noformētas, turklāt ar tik dažādu papildinājumu, ka apmierinās katra viesa vēlmes. Klasiskā variantā kanapē ir apaļas formas maizītes, bet tikpat labi tās var būt kvadrāta vai trīsstūra formā. Ņemt var gan baltmaizi, gan arī graudu un rupjmaizi. Mēs iesakām kanapē maizīti pārmaiņas pēc arī viegli apgrauzdēt, piemēram, grauzdētas baltmaizes aplīti apziest ar sviestu un papildināt ar mazsālītu lasi un citrona gabaliņu. Ja gribas ko oriģinālāku, iesakām kanapē pamatnei ņemt trauslus sāļos cepumus vai miniatūru apaļo maizīšu pusītes. Lai ko Jūs izvēlētos, iesakām pirms kanapē maizīšu pasūtīšanas konsultēties ar mūsu speciālistiem, kādā sortimentā un daudzumā tās sagādāt, lai mazo kārumu pietiktu paredzētajam viesu skaitam. Kanapē uzkodas ballītei mēs labprāt piegādāsim Jūsu norādītajā adresē un, ja nepieciešams, izliksim uz šķīvjiem, kanapē dekorējot ar košām dārzeņu šķēlītēm un nostiprinot ar glītiem irbulīšiem.

Gatavojot kanapē uzkodas ballītei, protams, jāņem vērā, kādus viesus paredzēts mielot ar kanapē. Cilvēki, kas jau pieraduši pie pazīstamām garšām un aromātiem, diezin vai izvēlēsies nezināmas garšas produktus, savukārt jaunākajai paaudzei, visticamāk, kārosies nogaršot tieši neparastākas jūras veltes vai eksotiskus dārzeņus. Pasūtot kanapē maizītes mūsu uzņēmumā, Jūs spēsiet izdabāt kā vienu, tā otru gaumei, jo mūsu speciālisti ir sava amata meistari, turklāt zina arī, kā ar ballītes kanapē uzkodām neatstāv vienaldzīgu nevienu gardēdi. Piemēram, visu paaudžu kārums vēl arvien ir mīkstais un cietais siers, mazsālīts lasis, šķiņķis, kūpināta forele un kraukšķīgi, marinēti gurķīši.

Kanapē ābece

Kanapē maizītēm jābūt tik mazām, lai tās vienā vai, augstākais, divos kumosos būtu viegli notiesājamas. Tās pasniedz bez galda piederumiem, un kanapē pieder pie ēdieniem, kas tradicionāli tiek piedāvātas pieņemšanās, arī kokteiļu vakaros.

Kanapē pamatnei der kā šķēlēs sagriezta bagete vai tostermaize, tā arī uz pusēm pārgriezta kraukšķīga apaļas formas maizīte. Laba izvēle ir arī krekeri. Kanapē maizītes parasti tiek apziestas ar sviestu ai majonēzi plānā kārtā. Sviests bieži ir ar garšvielām bagātināts, tostarp ar citronu, sāli vai ķiploku. Pasūtot kanapē maizītes, mūsu meistari Jums ieteiks, kādi produkti vislabāk sader. Bez tradicionālajiem uzgriežamajiem kanapē lieliski grezno arī putots siera krēms ar sasmalcinātiem garšaugiem, kaviārs vai paipalu olu ripiņas. Profesionāļi iesaka vienai maizītei neizvēlēties vairāk par 3-4 produktiem.

Kanapē iesakām servēt uz lēzena šķīvja vai paplātes, vislabāk, ja tā ir no stikla, sudraba vai jebkura cita materiāla ar spoguļa efektu, lai krāsainie kārumi vizuāli būtu vēl pievilcīgāki. Iesakām arī kanapē maizītes likt vienā kārtā, lai neviens no kulinārijas meistardarbiem nesaspiestos un nezaudētu ne nieka no sava krāšņuma. Ja situācija to neļauj, iesakām pasūtīt kanapē maizītes ar cieto sieru, salami desu vai kādu citu stingru produktu un izvietot piramīdā, tiesa, ne augsā, bet lēzenā, lai viss kanapē maizīšu piedāvājums būtu redzams un viegli aizsniedzams.

Mēs piedāvājam pagatavot kanapē maizītes un Jums tās piegādāt. Papildu pakalpojums ir piemērotu trauku sagāde, lai pasūtītās kanapē maizītes varētu arī krāšņi pasniegt. Protams, mēs esam gatavi uzņemties arī maizīšu izkārtošanu un pēc kanapē uzkodu ballītes traukus atkal aizgādāt prom. Esam gatavi arī konsultēt par dzērieniem, kādus izvēlēties, un tos piegādāt. Kanapē uzkodas vislabāk sader ar sauso vai dzirkstošo vīnu, kā arī šampanieti.

Kanapē pasaules daudzveidība

Kanapē ar lasi, ar ikriem, ar salami desu, ar nēģi un citrona daiviņu, sieru un marinēta gurķa šķēlīti, vistas ruleti, cepeša šķēli, tomātu un olu, sāļo krēmu, pat ar biezpienu, redīsu ripiņām un zaļumiem uz mazas rupjmaizes šķēlītes, dažādībai apgrauzdētas un izgrieztas apaļā vai ovālā formā, lai labāk iederētos delikatešu galdā… Bieži vien kanapē virsvērtību mazāk nosaka produkts, kas tiek izvēlēts virsū likšanai, kā tas, kā tas tiek izdarīts, piemēram, sarullēta siera vai šķiņķa šķēle, kas nostiprināta ar koka irbulīti un vēl dekorēta ar miniatūru dārzeņu vai odziņas dekoru, iespējams, arī kādu sāļā krēma rozīti. Pasūtot kanapē maizītes, mūsu meistari Jums ieteiks kādu no saviem meistarstiķiem, turklāt vēl palīdzēs kanapē sortimentu pieskaņot uzkodu ballītes tēmai.

Sākotnēji kanapē pasniedza pirms pamatēdiena, tādēļ maizītes bija sāļas, apetīti veicinošas. Šodien daži kulināri iet tālāk un franču kanapē koncepciju maina līdz nepazīšanai, piedāvājot arī saldās kanapē – kumosa lieluma saldos cepumus, kas noziesti ar riekstu krēmu, medu vai putukrējumu un vēl dekorēti ar sasmalcinātiem riekstiem, ogām sukādēm vai augļu šķēlītēm. Jums ir iespēja kanapē pasūtījumā iekļaut arī šādas vēlmes.

Kanapē vēsture

Kanapē ir klasiska franču delikatese, kuru savulaik pasniedza kā uzkodu pirms pamatēdiena vai piedevu pie aperitīva.

Smalkās uzkodas pirmsākumi meklējami divus gadu simtus senā pagātnē Francijā, turklāt franču valodā tā nozīme ir – dīvāns. Jā, sākotnējo tas var likties visai pārsteidzoši, bet franči sīko gardumu saista ar dīvānu – mīkstu pamatni, uz kuras ērti iekārtoties, tiesa, ne cilvēkam vai kaķim, bet desas vai siera šķēlītei, turklāt tik labi iegult, lai pamatne ar to, kas uz tās, veidotu vienotu veselumu, teju vai saaugtu. Tas arī ir izcilas kanapē maizītes noslēpums – ne atsevišķi produkti, bet to kompozīcija, garšu buķete un harmonija.

Kanapē maizītes
4.9 (98.05%) 41 votes