Konditorejas izstrādājumi – pasūtīšana un piegāde uz mājām vai biroju.

VisiĒdieni.lv Konditoreja – Konditorejas izstrādājumi ar peigādi Rīgā un Rīgas apkārtnē.

Jubilejas reizē bez kāruma neiztikt. Dažkārt tā ir grezna torte, citreiz kūkas, kēkss vai plātsmaize. Smalkmaizītes vai cepumi ir labs našķis sanāksmes vai semināra laikā. Mēs piedāvājam konditorejas izstrādājumus ļoti plašā sortimentā – tā, lai katrs varētu atrast sev vēlamo. Pasūtot izvēlētos konditorejas našķus mūsu interneta veikalā, Jūs, netērējot laiku, saņemsiet tos svaigus birojā vai mājās. Mūsu konditoru izstrādātās receptes un rūpīgais darbs neliks Jums vilties.

Smalkmaizītes

Konditoreja

Saldie MINI Mafini

 7.45

Banketu Ēdienkarte

Cupcake kastītē

 7.45

Banketu Ēdienkarte

MINI Vecrīgas kastītē

 7.45

Banketu Ēdienkarte

Svētku Kūciņu komplekts

 8.45

Banketu Ēdienkarte

MINI Eklēri

 8.10

Kūciņas

Konditoreja

Saldie MINI Mafini

 7.45

Banketu Ēdienkarte

Cupcake kastītē

 7.45

Banketu Ēdienkarte

MINI Vecrīgas kastītē

 7.45

Banketu Ēdienkarte

Svētku Kūciņu komplekts

 8.45

Banketu Ēdienkarte

MINI Eklēri

 8.10
5 no 5
 11.49

Pīrāgi

Tikai labākie konditorejas izstrādājumi - VisiĒdieni.lv

Konditorejas izstrādājumi katrai gaumei

Katram konditorejas izstrādājumam ir savas priekšrocības. Torte ir grezna, rotā galdu, un, taupīgi griežot, ar to pietiks lielam viesu pulkam. Torti var bagātīgi dekorēt, norādot gan jubilāra apaļos gadus, gan citādi tematiski papildinot īpašo jubilejas reizi. Savukārt citu konditoreju klasiku – kūciņas – iespējams piedāvāt plašākā sortimentā, tā izdabājot katra viesa vēlmēm. Turklāt miniatūru kūciņu iespējams paņemt un tūdaļ arī apēst, tai nav vajadzīgi galda piederumi, tā nenodrūp un nerada liekas raizes ne rīkotājiem, ne kūciņas baudītājam.

Gan torte, gan kūciņu trauks lieliski rotās jubilejas galdu birojā, kā arī piešķirs svinīgu atmosfēru, ja tiek gaidīti īpaši viesi vai jubileja tiek svinēta uzņēmumam, kas ir arī nav nekāds retums un lieliski norāda uz vadības ieinteresētību savos darbiniekos, lojalitāti, kā arī katra šāda kopīga konditorejas našķu baudīšana saliedē kolektīvu un rada kopības sajūtu. Protams, arī mājas ballītē torte ir jubilejas kulminācijas brīdis – ne tikai bērnam, bet arī jubilāram ar prāvu gadu nastu neaizmirstams būs brīdis, kad, gaismai dziestot, viesistabā tiks ienesta sveču liesmiņām greznota torte. Dažkārt svecīšu dēļ vien ir vērts cept torti – liesmiņu dzēšana parasti izvēršas atrakcijā, kas sagādā daudz jautrības un neaizmirstamus mirkļus, kurus iemūžināt fotogrāfijās, kas priecēs vēl ilgi pēc jubilejas.

Konditoreja ar plašu piedāvājumu

Lai kāds konditorejas meistardarbs tiktu izvēlēts – torte, kūkas, smalkmaizītes, pīrādziņi, plātsmaize, kēkss, cepumi vai kādi citi konditorejas izstrādājumi –, jārēķinās, ka to cepšana prasa laiku, kura, ņemot vērā arī citus sagatavošanās darbus, var pietrūkt, kā arī iemaņas un uzmanību, bet priekšsvētku steigā, kā zināms, visādi var gadīties. Rezultāts ir vējā nosviests laiks, slikts garastāvoklis, apbēdināts jubilārs un viesi. Lai tā nenotiktu, konditorejas izstrādājumus iesakām pasūtīt iepriekš. Mūsu meistariem ir liela pieredze to gatavošanā, viņi Jums ieteiks jubilejai piemērotākos un gardākos konditorejas izstrādājumus, uzmanīgi ieklausīsies Jūsu vēlmēs un iespēju robežās centīsies tās piepildīt, savukārt mēs parūpēsimies, lai svaigi ceptie našķi Jums tiktu nogādāti līdz pat namdurvīm. Konditorejas izstrādājumi ar piegādi Rīgā un Rīgas apkārtnē.

Cepumi, pīrādziņi un kūciņas lieliski garšo kafijas pauzē, tādēļ šos konditorejas izstrādājumus bieži izvēlas iestādes, kas rīko darba seminārus un konferences. Cilvēkiem, strādājot saspringtā režīmā un dienas laikā mēģinot dalīties lielā informācijas daudzumā, nav daudz laika, ko pavadīt pie uzkodu galda, taču neviena cilvēka enerģijas krājumi nav neizsmeļami. Lai iedzertu tasi kafijas un stiprinātos ar kādu konditorejas našķi – pīrādziņu vai cepumu, daudz laika nevajag. Bufetes galds, uz kura glīti kārtoti dažādi konditorejas izstrādājumi, priecēs acis un ļaus paņemt kādu nieku, neveltot tam visu uzmanību, bet to sadalot – risinot sarunas vai veidojot jaunus kontaktus. Šai gadījumā, iespējams, pīrādziņiem jābūt mazāka izmēra un nekādā gadījumā ne drupaniem. Mūsu konditori Jums palīdzēs izvēlēties piemērotākos našķus, kā arī pastāstīt, kādas mīklas un veida konditorejas izstrādājumus labāk izvēlēties.

Ja šķiet, ka pīrādziņi nav gana piemēroti vai ir pārāk vienmuļš uzturs, sāļo konditorejas izstrādājumu piedāvājumu var dažādot, sortimentu papildinot ar siera cepumiem, sāļajām standziņām, ķimeņmaizītēm, siermaizītēm un pat sāļajām kūciņām, piemēram, groziņiem.

Arī sāļā torte ir oriģināla ideja, kā papildināt cienasta galdu un remdēt viesu izsalkumu. Šis konditorejas izstrādājums, iespējams, neiederēsies uz kafijas pauzes galda, toties lieliski noderēs jubilejas reizē, īpaši, ja birojā jubileja seko viena otrai un kolēģu acis vairs neiemirdzas, ieraugot kārtējo putukrējuma torti. Tādā gadījumā tortes sāļā versija var izrādīties skaists pārsteigums, kas, iespējams, arī ierastajā jubilejas scenārijā ienesīs kādu jaunu vēsmu. Sāļā torte noderēs arī piknikā un mājas ballītē. Šis konditorejas izstrādājums noteikti iepriecinās jubilāru, kas šampanieša vietā labāk izvēlas alu un kūkas vietā – sāļu gurķīti. Mūsu meistariem pa spēkam ir dažādi konditorejas izstrādājumi, tādēļ arī viņi spēs izdabāt Jūsu vēlmēm un izgatavot tieši to, pēc kā visvairāk kārojas.

Jubilejas klasika, protams, ir un paliek torte. Īpaši tad, ja tai jābūt greznai, lai apaļā jubilejā pienācīgi godinātu gaviļnieku vai liktu kāzu galdā. Tad, protams, neiztikt bez īpaša konditorejas kāruma dekorējuma, cipara, figūriņām, krēma ziediem un citiem dekorējumiem. Kāzu gadījumā, iespējams, tā būs vairākos stāvos, bet bērnu jubilejā – ar košu, rotaļīgu dekorējumu. Svētku galdu vienmēr atdzīvinās augļu torte – tā ir krāsās bagāta un garda. Ziemā augļi un ogas būs eksotika, savukārt vasarā ir iespēja torti bagātināt ar sezonāliem kārumiem – zemenēm, ķiršiem, mellenēm. Lai izvēlē nenokļūdītos, iesakām uzklausīt mūsu konditorus, kuru pratīs ieteikt piemērotāko konditorejas izstrādājumu.

Vērt vaļā konditorejas durvis – tas bērnībā bija vesels notikums. Pirmā apņēma saldā smarža, bet tad visu izmanību pievērsa plaukti un vitrīnas. Eklēri un groziņi, plātsmaizes un kēksi, cepumi un smalkmaizītes… Visus konditorejas izstrādājumus nemaz nenosauksi. Šodienas konditoreja ļauj izvēlēties kā pēc vecām receptēm ceptus kārumus, tā arī gluži jaunas versijas. Piemēram, tradicionālā, ar rozīnēm pildītā kēksa vietā konditorejā var izvēlēties arī tādu, kas pildīts ar žāvētām aprikozēm vai plūmēm, papildināts ar mūsu garšas kāpiņām neierastām garšvielām. Šodienas konditoreju plaukti vai lūzt no plātsmaizēm – gan tradicionālām, gan tādām, kas laika gaitā pieredzējušas izmaiņas. Piemēram, kopš seniem laikiem iecienītā „Napoleona” kūka savu uzvaras gājienu turpina arvien jaunās konditoreju versijās – gan tortē, gan plātsmaizē, turklāt tādā, kur čaganā kārtainās mīklas kārtiņa slēpj ne vairs ierasto krēmu, bet gan tādu, kas papildināts ar spirdzinošu ievārījuma kārtu. Arī, darinot ruletes, konditori ļaujas eksperimentiem, vārīto krēmu šajā konditorejas izstrādājumā nomainot pret putukrējumu un vēl papildinot ar veseliem ķiršiem. Konditorejas izstrādājumu mainīgajai modei līdzi neizskriesi, bet mūsu konditori ir atvērti jaunumiem un, rūpīgi izvērtējot visus ieguvumus un zaudējumus, savā sortimentā ievieš arvien jaunus konditorejas meistarstiķus, ar kuriem patīkami pārsteigt savus klientus.

Konditorejas izstrādājumi – Plātsmaize

Plātsmaize ir kas tāds, ko kādreiz cepa vai katrā mājā. Šis konditorejas izstrādājums ne tikai jubilejas reizē radīja svētku sajūtu, bet arī svētdienai piešķīra īpašu burvību. Visa māja smaržoja pēc kāruma, kura recepte tika glabāta no paaudzes paaudzē, tādēļ arī katrā mājā konditorejas brīnums garšoja citādi. Vienā plātsmaize bija bieza un pūkaina, citā konditorejas našķis bija plāns un kraukšķīgs. Protams, plātsmaizei bija arī sezonāls raksturs.

Kad dārzā bija rabarberi, tad visi arī baudīja rabarberu plātsmaizi, bet, kad pienāca Ziemassvētki, izvēlējās konditorejas delikatesi ar brūkleņu ievārījumu un saldām drumstalām. Centīgākie vēl arvien brīvdienās no krāsns ceļ ārā karstu plātsmaizi, bet tie, kam recepte jau piemirsusies, skatās uz konditorejas pusi. Te daudz kas mainījies. Klāt nākuši jauni kārumi, kas ierastos konditorejas izstrādājumus papildina ar krēmu vai kādu svešāku garšvielu. Pasūtot pie mūsu konditoriem, Jūs varēsiet piepildīt savu kastāko vēlmi – pasūtīt tādu plātsmaizi, kādu glabā atmiņa, vai arī piepildīt sapni par konditorejas izstrādājumu, kāds vēl nekad nav ēsts, bet labprāt tiktu notiesāts, ja vien prastu tādu izcept. Mēs centīsimies!

Miniatūras konditorejas kūciņas

Simtiem liesmiņu rada uguns jūras iespaidu. Simtiem mazu kūciņu rada grandiozas svētku tortes efektu. „Petit four” – tā ir skaista alternatīva tradicionālajai svētku tortei. Kas tas ir? Mazs, miniatūrs konditorejas izstrādājums – viena kumosa kūciņa. Smalkās dāmu uzkodas dzimtenē Francijā labāko aprindu salonos neviena saviesīga kafijas dzeršana nebija iedomājama bez saldajiem konditorejas nieciņiem. To prasīja labais tonis. Tradīciju ātri un labprāt pārņēma arī citu zemju varenie. No dižciltīgiem galmiem kūciņas ātri vien pārceļoja uz turīgiem namiem un elegantām konditorejām, kur tās nav aizmirstas līdz šai baltai dienai.

Tradicionāli kūciņas tiek ceptas no biskvīta mīklas, izgriežot vēlamās formas nieciņus, kas tiek pildīti ar krēmu, želeju, marcipānu vai kādu citu izmeklētu konditorejas gardumu, bet noslēgumā glazēti ar cukura vai šokolādes glazūru un mākslinieciski dekorēti, izmantojot marcipāna rozītes, žāvētus augļus, dažādus riekstiņus un elegantus šokolādes dekoriņus. Pagatavojot simtiem mazo konditorejas nieciņu un tās meistarīgi izkārtojot speciālā vairāku stāvu traukā, iespējams uzburt milzīgu svētku torti. Ja dekoriem būs izmantotas marcipāna rozītes, tad kūciņu piramīda atgādinās ziedu pušķi. Šādi mazi, saldi konditorejas nieki sniedz arī papildu ērtības, jo, piedāvājot miniatūras kūciņas, ar franču vieglumu vienlaikus tiek atrisinātas vairākas lietas – nav vajadzīgas ne karotītes, ne šķīvīši, ne oficianti. Nav jāraizējas par drupačām vai krēma atstātiem pleķiem uz svētku drānām. Tortes galdam iespējams ātri un ērti piekļūt klāt. Viegli un eleganti iespējams pasniegties pēc otrā, trešā un pat ceturtā konditorejas brīnuma, to veikli ieslidinot mutē un nevainīgi uzsmaidot apkārtējiem. Nekādu lietišķu pierādījumu!

Oriģinālā konditorejas našķa „Petit four” darināšana prasa pacietību un ilgas darba stundas, bet nelielu kūciņu piramīdas ideju, iespējams, ir vērts pārņemt arī pašu rīkota saviesīga vakara gadījumā. Pasūtot kūciņas konditorejā, atliks tikai uz vairāku stāvu paliktņiem konditorejas meistardarbus izkārtot grandiozā tortē. Mūsu konditoriem jau ir padomā daži varianti!

Konditorija ar izdomu – Tikai labākie konditorejas izstrādājumi – VisiĒdieni.lv

Konditoreja un Konditorejas izstrādājumi
5 (100%) 47 votes