Korporatīvie pasākumi uzņēmumiem

Korporatīvie pasākumi uzņēmumiem, gan lieliem, gan maziem.
Korporatīvo pasākumu organizēšana parasti prasa daudz pūļu no katra darbinieka, tādēļ ir tikai saprotami, ka var nepietikt cilvēkresursu un laika, lai gādātu par uzkodām, dzērieniem vai pat silto maltīti. Labs risinājums ir svētku galdu iepriekš pasūtīt. Organizējam visa veida korporatīvos pasākumus uzņēmumiem.

Korporatīvie pasākumi

Korporatīvie pasākumi uzņēmumiem

Korporatīvo pasākumu organizēšana

Pasākumu organizēšana

Pieteikt Korporatīvo pasākumu Zvani +371 61301337

Visa veida Korporatīvie pasākumi

Korporatīvie pasākumi – Kāpēc tādus rīkot?

Korporatīvā pasākuma mērogu un ēdienkarti ietekmēs tā raksturs – vai tas ir gadskārtējs uzņēmuma pasākums, prezentācija, paplašināta sadarbības partneru tikšanās, izklaides pasākums klientiem, kādai tēmai veltīts seminārs, svinības ar biznesa, ārvalstu sadarbības partneru vai filiāļu līdzstrādnieku piedalīšanos. Korporatīvā pasākuma iemesls var būt arī atbildīga darba posma noslēgums, uzņēmuma jubileja, iekļaušana kādā nozīmīgā organizācijā vai apbalvojums, kas tiek grezni svinēts ar partneriem, nozares līderiem Latvijā vai atzītiem pasaules ekspertiem.

Lietišķāka rakstura korporatīvajam pasākumam pietiks ar kafijas galdu, dzērieniem un uzkodām pie bufetes galda, savukārt, ja korporatīvā pasākuma iemesls ir nozīmīgāks un tas plānots svinīgāks, iespējams, ar bufetes galdu nepietiks. Tad jādomā par viesu apkalpošanu pie galdiņiem, tostarp par siltajiem ēdieniem un apkalpojošo personālu.

Mūsu speciālisti ar lielu pieredzi korporatīvo pasākumu organizēšanā uzņēmumiem ir gatavi Jums palīdzēt izvēlēties plānotajam viesu skaitam un viesību raksturam atbilstošas telpas – vienkāršu kafejnīcas vai kluba zāli, greznu banketu zāli, vai arī pielāgot Jūsu pašu telpas korporatīvā pasākuma vajadzībām. Mēs esam gatavi arī lielākiem izaicinājumiem – korporatīvā pasākuma svētku galdam uz kuģa klāja, angārā vai pļavā. Jums atliek tikai izvēlēties – pasūtīt tikai ēdienus un dzērienus, vai arī mūsu ziņā atstāt trauku, galda piederumu, pieskaņotu galdautu, salvešu, sveču un dekoru piegādi. Mēs, protams, varam vēl vairāk – servēt svētku galdu un to dekorēt, pieskaņojot uzņēmuma korporatīvā pasākuma tēmai un programmai, un nodrošināt svētku pasākuma apkalpošanu.

Gatavošanās korporatīvo pasākumu organizēšanai

Laikus sagatavots korporatīvā pasākuma viesu saraksts ļaus ne tikai savlaicīgi apzināt aicināto loku un izsūtīt ielūgumus, bet arī dos laiku atminēties kādu, kas, iespējams, piemirsts, kā arī atvieglos pasākuma organizēšanu, jo pēc skaita ir vieglāk saprast, cik lielas telpas izvēlēties, kādu budžetu plānot, cik ēdienu un dzērienu pasūtīt, iespējams, organizēt arī transportu svētku viesiem.

Iepriekš arī der plānot, cik ilgs būs pasākums, ņemot vērā svinīgo un saviesīgo daļu, iespējams, arī pieaicināto mākslinieku uzstāšanos un citas izklaides. Darījumu partneriem rīkots korporatīvais pasākums parasti nav ilgāks par divām trim stundām, savukārt, ja tas plānots ar plašu izklaides programmu, tas stundu var būt krietni vairāk, līdz ar to jāpiedomā arī pie svētku galda – noteikti nepietiks ar uzkodām vien, būs vajadzīga arī sātīgāka maltīte un vēl papildu uzkodas un dzērieni visa pasākuma laikā, kā arī deserta galds. Tas, protams, ietekmē pasākuma organizēšanas izmaksas un jāņem vērā, iepērkot produktus un plānojot korporatīvā pasākuma ēdienkarti.

Korporatīvo pasākumu torte svētku kulminācijai

Ja korporatīvā pasākuma scenārijs paredz kulmināciju – labāko darbinieku apbalvošanu, jubilāra sumināšanu, prēmijas vai balvas, protams, vietā būs arī grezna svētku torte vai kliņģeris. Šādai izvēlei ir savas priekšrocības – torte greznos galdu un vienos viesus, kas, iespējams, pasākuma laikā paspējuši sadalīties grupiņās un ieslīgt ikdienišķās sarunās. Torte, šampanietis un salūts ir svētku simboli, kas aizrauj, vieno, ielīksmo un reizē signalizē, ka korporatīvais pasākums tuvojas savai dabiskajai izskaņai. Ja scenārijs nav tik strikts, tortes vietā svētku galdā var likt arī cepumus un kūciņas. Šādā gadījumā viegli saglabāt bufetes galda principu, ļaujot katram cienāties pēc savas patikas. Mēs piedāvājam pēc iepriekšēja pasūtījuma izcept kā gardas kūciņas, tā arī greznu torti – ar uzņēmuma logo, jubilāra vārdu vai uzņēmuma pastāvēšanas gadu skaitli. Mūsu spēkos ir arī aromātiska, kūpoša kafija visiem viesiem vai augļu plate tiem, kam nekāro saldumu.

Ko izvēlēties – bufetes vai galda klājumu?

Viens no būtiskākajiem lēmumiem, organizējot korporatīvo pasākumu uzņēmumam, ir izšķirties par to, kāds galds tiks klāts – ar iespēju katram apkalpoties pie bufetes vai ar sēdvietām pie kopēja galda vai atsevišķiem galdiņiem. Tas, protams, iespaidot kā izmaksas, tā arī cilvēku resursus, kas būs iesaistīti korporatīvā pasākuma organizēšanā.

Bufetes galds var būt gan ar vieglām uzkodām un spirdzinošiem dzērieniem, gan izmeklētiem ēdieniem un vīniem. Lai ko Jūs izvēlētos, jebkurā gadījumā svarīgi, lai tas būtu vizuāli pievilcīgs, jo šajā uzņēmumam svarīgajā dienā svētku galds kļūst par savdabīgu uzņēmuma vizītkarti. Bufetes galda priekšrocība ir iespēja katram pēc savas patikas izvēlēties uzkodas un atgriezties pie galda, kad vien sirds tīko, pārējo laiku veltot neformālām sarunām ar cilvēkiem, kuru klātbūtne raisījusi interesi. Jāņem gan vērā, ka bufetes galds ir ne tikai jāuzklāj, bet arī jārūpējas, lai tas pastāvīgi tiktu atsvaidzināts un papildināts, pretējā gadījumā svētku rota ātri vien var pārvērsties savā pretmetā. Tādēļ mēs uzņēmumu korporatīvajam pasākumam iesakām pieaicināt arī apkalpojošo personālu.

Cilvēki ar pietiekam dzīves un darba stāžu, iespējams, ērtāk tomēr jutīsies, sēžot pie galda un ļaujot sevi apkalpot. Tā ir iespēja nesteidzīgi baudīt maltīti, sarunāties vai vērot notiekošo, neizejot no komforta zonas. Šāda alternatīva neprasa tik lielu uzmanību, kā, piemēram, augstpapēžu kurpēs žonglēt ar glāzi vienā un šķīvi otrā rokā, vienlaikus mēģinot vēl papildināt tā saturu. Korporatīvā pasākuma maltīte pie galdiņiem, iespējams, izmaksās vairāk, taču jāņem vērā, ka, baudot silto ēdienu, cilvēki būs remdējuši izsalkumu un mazāk pievērsīsies uzkodām, kuras bieži ir stipri izmeklētākas un dārgākas par otro ēdienu. Iesakām arī apdomāt iespēju kombinēt silto maltīti pie galda ar austām uzkodām un desertu pie bufetes galda, kas var ienest pasākumā vairāk dinamikas, īpaši jau tādēļ, ka pasākuma otrajā daļā cilvēki ir vairāk atraisījušies un labprāt paši uzmeklē sev sarunu biedrus.

Korporatīvie pasākumi uzņēmumiem – ar izdomu – VisiĒdieni.lv

Save

Korporatīvie pasākumi uzņēmumiem
5 (100%) 26 votes